Βόρεια Αίγινα- Κρουαζιέρα Νησάκι Μονής/Αγκίστρι

+

Εκκίνηση Περιήγησης: Κέντρο Αίγινας

Αξιοθέατα Διαδρομής (απλή διέλευση):
Αρχαιολογικό μουσείο και Ναό Απόλλωνα (Kολώνα)
Σπίτι Μόραλη
Μουσείο Καπράλου(άγαλμα μητέρας)
Σπίτι Καζαντζάκη
Σαλαμινομάχοι

Αξιοθέατα Διαδρομής (με επίσκεψη):
Νησάκι Μονής
Αγκίστρι

Πρόγραμμα Περιήγησης:
Η περιήγηση ξεκινά από την πόλη της Αίγινας όπου και θα κάνουμε ένα σύντομο tour σε γύρω περιοχές (απλή διέλευση) ώστε να απολαύσετε αξιοθέατα και σημεία του νησιού. Στην σύντομη περιήγηση στην αρχή του προγράμματος θα δούμε το Αρχαιολογικό μουσείο και Ναό Απόλλωνα (Kολώνα), το Σπίτι του Μόραλη, το Μουσείο Καπράλου(άγαλμα μητέρας), το Σπίτι του Καζαντζάκη και τους Σαλαμινομάχους.

Στάση 1η
Περιήγηση στην Αίγινα
Κάνουμε μια σύντομη περιήγηση σε αξιοθέατα του νησιού (απλή διέλευση/ολιγόλεπτες στάσεις). Κατά την περιηγηση μας συναντάμε σημαντικά αξιοθέατα του νησιού όπως είναι το Αρχαιολογικό μουσείο και Ναό Απόλλωνα (Kολώνα), το Σπίτι του Μόραλη, το Μουσείο Καπράλου(άγαλμα μητέρας), το Σπίτι του Καζαντζάκη και οι Σαλαμινομάχοι.

Στάση 2η
Νησάκι Μονής (με σκάφος)
Η Μονή βρίσκεται στα βόρεια του Σαρωνικού κόλπου, νοτιοδυτικά της Αίγινας, σε απόσταση μικρότερη από 500μ. από το ακρωτήριο της Πέρδικας και 1800μ από το λιμάνι της Πέρδικας. Είναι πευκόφυτη, με οργανωμένη αμμουδερή παραλία και πολλά άλλα σημεία για μπάνιο.Η ιδιαιτερότητα του νησιού αυτού είναι ότι δεν κατοικείται, αλλά είναι καταφύγιο άγριων ζώων. Στο νησί υπάρχουν ενδεικτικά: ελάφια, αγριοκάτσικα, κρι-κρι, παγώνια και σκίουροι πολλά από τα οποία είναι φιλικά- εξημερωμένα και πλησιάζουν τους επισκέπτες.

Στάση 3η
Αγκίστρι (με σκάφος)
Το Αγκίστρι είναι ένα πευκόφυτο τουριστικό νησί της Ελλάδας με έκταση 11,97 τετραγωνικών χιλιομέτρων με υψόμετρο 294 μέτρα, νοτιοδυτικά και σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Αίγινας. Στο νησί υπάρχουν πολλές και όμορφες παραλίες, πολλά εστιατόρια και τουριστικά καταστήματα.

Διάρκεια: 7 ώρες περίπου

 

Τιμή με συνοδό στην αγγλική γλώσσα: 600€*
Τιμή χωρίς συνοδό: 550€*
*στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ και οι τιμές είναι ενδεικτικές.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
  1. Ο συνοδός είναι απαραίτητος σε τέτοιου είδους εκδρομές αλλά πρέπει να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση.
  2. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία και φαγητό.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

  1. Το όχημα μας διαθέτει ψυγείο με διαθέσιμα δωρεάν νερά και αναψυκτικά.

el