Μυκήνες – Επίδαυρος

+

Περιγραφή

Ολοήμερη επίσκεψη στις Μυκήνες και στην Επίδαυρο. Σε μια μέρα, επισκεφθείτε δύο από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους των αρχαίων χρόνων. Οι Μυκήνες, ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, θα σας ταξιδέψουν στον χρόνο και θα σας θαυμάσετε το Παλάτι και τον Τάφο του Αγαμέμνονα και τη διάσημη Πύλη των Λεόντων.

Θα ακολουθήσουν το διάσημο Θέατρο της Επιδαύρου και το Μουσείο Επιδαύρου. Το Θέατρο της Επιδαύρου αντιπροσωπεύει το  καλύτερα διατηρημένο παράδειγμα ενός κλασικού ελληνικού θεάτρου.  Το αρχαίο μνημείο που λειτουργεί μέχρι σήμερα πλημμυρίζει από τους λάτρεις του αρχαίου θεάτρου κατά τη διάρκεια του ετήσιου θερινού Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Tour Μυκήνες – Επίδαυρος

Ξεκινάμε την εκδρομή από σημείο που εσείς θα επιλέξετε και κατευθυνόμαστε για την πρώτη μας στάση, τις Μυκήνες,  ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Πρώτη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου για να θαυμάσετε αυτό το σπουδαίο κατασκευαστικό έργο. Θα συνεχίσουμε την εκδρομή και θα φτάσουμε στο διάσημο Θέατρο της Επιδαύρου και στο Μουσείο Επιδαύρου. Το Θέατρο της Επιδαύρου αντιπροσωπεύει το καλύτερα διατηρημένο παράδειγμα ενός κλασικού ελληνικού θεάτρου.  Το αρχαίο μνημείο που λειτουργεί μέχρι σήμερα πλημμυρίζει από τους λάτρεις του αρχαίου θεάτρου κατά τη διάρκεια του ετήσιου θερινού Φεστιβάλ Επιδαύρου. Επόμενη στάση οι Μυκήνες όπου θα ακολουθήσει ξενάγηση για 2 ώρες. Τελευταία στάση, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο, όπου θα έχετε 2 ώρες για να επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα

elGreek