Μετέωρα

+

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στην ιστορία της Ελλάδας με μια ημερήσια εκδρομή από την Αθήνα στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, τα Μετέωρα.

Χτισμένα από αρχαίους μοναχούς, τα μοναστήρια στην κορυφή των Μετεώρων αγναντεύουν μερικά από τα πιο μαγευτικά τοπία στην Ελλάδα. Το πώς κατάφεραν αυτοί οι μοναχοί να χτίσουν αυτές τις τεράστιες κατασκευές στην κορυφή των απόκρημνων βράχων είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες της ιστορίας. 

Σε αυτή την περιπέτεια από την Αθήνα, θα μάθετε τα πάντα για αυτή την ιστορία.

Tour Μετέωρα

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια εμπειρία ζωής με το ταξίδι αυτό, το οποίο ξεκινάει από την Αθήνα, τις πρώτες πρωινές ώρες από σημείο που εσείς θα επιλέξετε. Αφού το ταξίδι σας ξεκινήσει αφεθείτε σε διαδρομές μοναδικές μέσα στην ελληνική ύπαιθρο και ανακαλύψτε ένα μωσαϊκό μοναδικής ομορφιάς, βιοποικιλότητας και τεράστιας οικολογικής αξίας. Γύρω στις 11:00 θα φτάσουμε στον προορισμό όπου θα ακολουθήσει ξενάγηση στα μοναστήρια των Μετεώρων. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα επισκεφθείτε έξι μοναστήρια και θα δείτε 3 από αυτά στο εσωτερικό του. Στις 14:00 θα επιστρέψουμε στο κέντρο της πόλης όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στη σκιά των βράχων και να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα. Μετά από 1 ώρα θα ακολουθήσει η επιστροφή για την Αθήνα.

el