ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ/ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

+

Μεταφορά συλλόγων ή εταιρειών από και προς, και στο νησί της Αίγινας. Η VIP Transfers αναλαμβάνει την μεταφορά των υπαλλήλων σας και των εταιρικών συνεργατών σας από και προς το νησί της Αίγινας. Κατόπιν επικοινωνίας αναλαμβάνουμε και την μετακίνηση σας εντός του νησιού της Αίγινας για κάποια εταιρική συνάντηση ή σύσκεψη. Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής σας από την Αθήνα για το νησί της Αίγινας με τα σύγχρονα οχήματα της εταιρείας μας, κατάλληλα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων. 

Με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια αναλαμβάνουμε την μεταφορά του προσωπικού σας ή του συλλόγου σας εντός και εκτός του νησιού της Αίγινας. Απολαύστε ευχάριστες διαδρομές με όλα τα κομφόρ και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της VIP Transfers.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας φροντίζοντας για την ασφάλεια και την έγκαιρη εξυπηρέτηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά ή παραλαβή σας από κάθε σημείο του νησιού κατόπιν τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας. Εφικτή είναι και η μεταφορά ή παραλαβή σας και εκτός του νησιού της Αίγινας.

 

el