ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

+

Άνετη και έγκαιρη μεταφορά από και προς όλα τα ξενοδοχεία της Αίγινας. Η VIP Transfers αναλαμβάνει την μεταφορά σας προς το ξενοδοχείο σας στην Αίγινα από το λιμάνι του νησιού, καθώς και την μετάβασή σας σε επιλεγμένα εστιατόρια παραλίες και αξιοθέατα του νησιού. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γνώμονα την ασφάλεια και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας. 

Τα οχήματά μας είναι κατάλληλα για να εξυπηρετήσουν ακόμα και πολυμελής οικογένειες ή παρέες. Τα σύγχρονα οχήματά μας εξασφαλίζουν  επαρκή χώρο για όλες τις αποσκευές σας καθώς και μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή στον προορισμό της επιλογής σας. 

Ανακαλύψτε το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με άνεση και ασφάλεια. Τα περιορισμένα δρομολόγια της τοπικής συγκοινωνίας πιθανόν να δημιουργήσουν δυσκολίες στις μετακινήσεις σας στο νησί. Η VIP Transfers σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, όπως ακριβώς σας αξίζει!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά ή παραλαβή σας από κάθε σημείο του νησιού κατόπιν τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας. Εφικτή είναι και η μεταφορά ή παραλαβή σας και εκτός του νησιού της Αίγινας.

 

elGreek