ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

+

Η εταιρεία VIP Transfers αναλαμβάνει την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας από και πρός το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας για το νησί της Αίγινας!

Γνωρίζουμε ότι η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο αποτελεί μια κουραστική και πολλές φορές αγχωτική διαδικασία. Η VIP Transfers είναι εδώ για να την μετατρέψει σε μια ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία. Οι οδηγοί μας γνωρίζουν όλα τα δεδομένα της μεταφοράς σας ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις. Έτσι, φροντίζουν για την έγκαιρη παραλαβή ή μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο. Κατά την άφιξή σας από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο οδηγός μας θα σας παραλάβει από το σημείο που έχετε ορίσει.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη εξυπηρέτησή σας μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης. Τα ειδικά διαμορφωμένα μινι βαν της εταιρείας μας εξασφαλίζουν όλα τα κομφόρ για μια άνετη και ξεκούραστη διαδρομή, καθώς και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για όλες τις αποσκευές σας.

Η VIP Transfers αναλαμβάνει την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το νησί της Αίγινας. Προγραμματίστε την κράτησή σας για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά ή παραλαβή σας από κάθε σημείο του νησιού κατόπιν τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας. Εφικτή είναι και η μεταφορά ή παραλαβή σας και εκτός του νησιού της Αίγινας.

 

el