ΕΚΔΡΟΜΕΣ / ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

+

Εκδρομές και ξεναγήσεις στα αξιοθέατα και όλα τα ξεχωριστά σημεία της Αίγινας, καθόλη την διάρκεια του χρόνου!

Η εταιρεία VIP Transfers αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδρομών και ξεναγήσεων στο νησί της Αίγινας. Απολαύστε μια άνετη και ξεκούραστη διαδρομή στα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού. Οι οδηγοί μας θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας.

 Μετακινηθείτε με άνεση και ασφάλεια στα αξιοθέατα του νησιού. Με την βοήθεια των έμπειρων συνοδών μας μπορείτε ανακαλύψτε την ξεχωριστή ομορφιά και τον ιστορικό πλούτο της Αίγινας.  Γνωρίστε την ιστορία πίσω από τον εντυπωσιακό ναό της Αφαίας και περιηγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας. Σας εξασφαλίζουμε το βέλτιστο επίπεδο ασφάλειας για όλες τις μετακινήσεις σας, ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές του νησιού. Μεταβείτε με άνετη στην μεσαιωνική Παλαιοχώρα και ανακαλύψτε το γραφικά χωριά και απολαύστε από ψηλά την πανοραμική θέα του Αργοσαρωνικού.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά ή παραλαβή σας από κάθε σημείο του νησιού κατόπιν τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας. Εφικτή είναι και η μεταφορά ή παραλαβή σας και εκτός του νησιού της Αίγινας.

 

el